Mindent Rólunk

A Magyar Ízek

A Kézműves Magyar Ízek alapjain létrehozott Magyar Ízek olyan vállalkozás, ahol az őszinte hit és a lelkesedés a gasztronómia és a marketing területén szerzett több mint tizenöt éves szakmai tapasztalattal találkozik.

Több mint 3 év töretlen működés kapcsán kiderült, hogy rendezvényeink szervezését és az élemiszer kiskereskedelmet külön kell választanunk, mivel véleményünk szerint így hatékonyabban tudunk képviselni minden terméket és annak termelőjét!

Bár a gasztronómia egy kis szelet csupán Magyarország életében, hisszük, és a legkülönbözőbb fórumokon (kiskereskedelmi értékesítés, catering, szállodai és éttermi szolgáltatások) hirdetjük, hogy a táplálkozás a hétköznapi életünk, közérzetünk, egészségünk alapja, mely nem csupán jelenünket befolyásolja, de jövőnkre is szervesen kihat, számtalan generáción át.

Küldetésünk, hogy a tradicionális magyar élelmiszerek újra a mindennapjaink részei legyenek - visszakerüljenek a boltok kínálatába, a kamrák polcaira, és végül az étkezőasztalokra! Visszanyúlva gyökereinkhez, és újrahasznosítva a régi tudást, szeretnénk mindenkinek megadni a lehetőséget, hogy újra felfedezhesse a hamisítatlan Kézműves Magyar Ízeket!

Hitvallásunk

"Hiszünk a magyar minőségi élelmiszerekben, és abban hogy ezek népszerűsítése és fogyasztása mind lelkünk, mind egészségünk, mind pedig nemzeti értékeink és gazdaságunk jobbá tételéhez hozzájárul. Ezért kutattuk fel és tárjuk vendégeink elé a legjobb hazai sajtokat, kolbászokat, lekvárokat, mézeket, csokoládékat, borokat, pálinkákat és minden egyéb minőségi élelmiszert, amely magyar és csak a mienk. Büszkék vagyunk a magyar termelők minőségi élelmiszereire, és szeretnénk ezeket megosztani mindenkivel, aki nyitott a minőségi magyar gasztronómiára."

Élelmiszer-kereskedelem

A Magyar Ízek egyik fő tevékenységi köre a minőségi magyar élelmiszerek értékesítése. Több éves munkánknak köszönhetően közel 200 magyar termelő csatlakozott hozzánk. Polcainkon több ezer termék található meg, amelyet ezen kiváló gazdák készítettek szorgalommal, lelkesedéssel és őszinte hittel.

Üzleteinkben megtalálhatóak a legízletesebb magyar termékek: sonkák, kolbászok, szalámik, füstölt halak, tészták, fűszerek, savanyúságok, szörpök, lekvárok, csokoládék, sörök, borok, pálinkák és sok egyéb hamisítatlan kézműves termék.

Jelenleg Budapesten nagy forgalmú webáruházat és Debrecenben kiskereskedelmi egységet működtetünk:
Budapest, Magyar Ízek élelmiszerbolt 1033, Szőlőkert u. 4/b
Debrecen, Cívis Delikát, Fórum bevásárlóközpont

Élelmiszer-marketing

A minőségi magyar élelmiszernek és a kézműves termelőknek folyamatos népszerűsítésre és nagy nyilvánosságra van szükségük, hogy mindennapjaink részévé válhassanak. Ezért kiemelt hangsúlyt fektetünk arra, hogy minden fórumon segítsük és reklámozzuk partnereinket és termékeiket.

Ezen filozófia jegyében indítottuk útjára 2011-ben a Magyar Ízek Vásárát. Ez egy 3 napos esemény, amelyet minden évben tavasszal és ősszel rendezünk meg. Ezidáig 7 alkalommal került megrendezésre a vásár, ahol közel 200 kézműves termelőnek biztosítottunk lehetőséget, hogy termékeit kóstoltassa és árusítsa.

Eseményeinkre több, mint 80.000-en látogattak el.

A Magyar Ízek Vásárán kívül további gasztronómiai eseményeket is szervezünk, amelyek a magyar élelmiszereket, mezőgazdasági ágazatokat támogatják. Ilyen többek között a Libamájfesztivál és a Vad és Hal ünnep is. A Magyar Ízek a saját rendezvényein kívül megjelenik további minőségi gasztronómiai rendezvényeken is kiskereskedelmi árusítással és vendéglátással, valamint résztveszünk a jelentősebb nemzetközi élelmiszeripari kiállításokon.