BLOG

Konfitált tarja, sült burgonyával, kovászolt vajbabbal
Konfitált tarja, sült burgonyával, kovászolt vajbabbal

2015.02.17.

Elkészítés: A tarjánkat sózzuk, borsozzuk. Nagyobb darabokra vágott hagymával, paradicsommal, paprikával és nem utolsó sorban fokhagymával ízesítjük.

Tovább

Áfonyás kacsamellsaláta
Áfonyás kacsamellsaláta

2015.02.08.

A húsok közül a kacsamell és a szűz is egyre gyakrabban kerül az otthoni kockás abroszra. Különösen örömteli, ha hozzájuk erdei ízek szegődnek kísérőnek, mint az áfonya és a gomba. Már nem hiányzik más hozzá, mint egy könnyed, ásványos siller Fertőrákosról, illetve erdei gyümölcsös fajsúlyosabb társa a Mátrából.

Tovább

Borsó püré köretnek
Borsó püré köretnek

2015.02.03.

Ha unalmassá vált már számára is a rizs és a burgonya, mint köret, akkor most mutatok egy színben gazdag, mennyei új köretet. Borsó a javából!

Tovább

Köles gömböc forró szilvával
Köles gömböc forró szilvával

2015.02.02.

Egyszerű, gyors és mennyei. Szilvás gombóc újra gondolva. Lecseréltük a lisztet, kölessel helyettesítve pedig még egészséges is!

Tovább

Szegfűszeges, cukkinis tészta
Szegfűszeges, cukkinis tészta

2015.01.29.

Furcsa párosítás, de higgyétek el, hihetetlen ízkavalkádot eredményez.

Tovább